Mai kaja...Valami semmiből

2008.11.28. 00:26

Aszongya! Rotyancsunk valamit semmiből. Ez a rovatcím lenne a megfelelő ide. Merthogy semmi nem volt itthon. Illetve semmi volt. Valami nem volt. Garou mégis tud valamit. Mert olyat ettünk, hogy csak na. Nem semmi. Szóval.

A hozzávalók két fő részére (akik nagyon éhesek): 3 fakanálnyi állati zsiradék (liba, vagy disznó, de ha nincs más jó a macskából is), negyed szál kígyóuborka, 1 db paradicsom, 1 db kaliforniai paprika, 1 db lilahagyma, 1 gerezd fokhagyma (Merlin szerint fog, mer úgy néz ki...igaza lehet, tényleg olyan, mint egy vámpírfog, így alakra), oregano, só, feketebors, kakukkfű (a legjobb fűszer), ilyen tubusos, vagy minekhívják azt a... BEFŐTTESÜVEG na, abba szeletet uborka, babérlevél (ami ráragadt a csemegeuborkára, és amit mellesleg Merlin talált meg a kajában, NYEHEHEHEHEEEE), uborkalé, 1 bagolyköpetnyi mustár, Erős Pista ízléstelenség szerint, rizs

Igen. Így néz ki, amikor nálunk nincs otthon semmi.

Elkészítés: A rizsen kívül mindent fődarabolni (a macskát is), mindegyiket legalább 4 darabra, bele a serpenyőbe, addig, amíg nem rotyog. Ja, nem árt alágyújtani. A hozzávalókból kifelejtettem a gáztűzhelyet. Igaz nekünk villanytűzhelyünk van. Mindegy. A lényeg az, hogy azt begyújtva alá tegyük, ne bele, mert elrontja az ízét. Közben tegyük fel a rizst főni. Majdnem oda ahova a másik cuccot, csak kicsit arrébb. Ha kész akkor keverjük össze az egészet. Na, és most jött el a pillanat, amikor elővehetjük a fagyasztóból a marhapörköltet, amit a lakótársunk elfelejtett megemlíteni, hogy van. Olvasszuk fel, keverjük bele és már ehetjük is. Jó étvágyat kívánunk!

Szerző: Garou

2 komment

Címkék: kaja albi rasztalak

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr72792400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnGel 2008.11.28. 09:42:57

Ezen felröhögtem :D

Merlin 2008.11.29. 16:12:35

Finom is volt, meg vicces is, so jót röhögve ettünk, vagy jót evve röhögtünk??
süti beállítások módosítása