The Baseballs

2009.10.17. 13:34

Egy kedves leányzó hívta fel a figyelmemet erre a bandára. Biztos véletlen, hogy megtudtam, hogy léteznek, ugyanis imádom az 50-es évek zenéjét. Mindegyiket, a rockabilly-től a rythm & blues-ig.  Ezekre legalább tényleg igazán jót lehet mulatni, és lehetőség nyílik arra, hogy  az ember fia végre testközelbe kerüljön táncoslábú nőstényekkel. Ugyanis erre muszáj párban táncolni, nem lehet ilyen buzeráns diszkós módón rázni a s*ggünket, hogy egy körbe a fiúk, egy körbe meg a lányok. Mert ahhoz csak gratulálni tudok. De most nem akarom kritizálni a mai fiatalság szórakozási szókásait. Pedig lenne mit...(Katt a tovább gombra!)

 Szóval, The Baseballs. Róluk annyit érdemes tudni, hogy NÉMETEK(!!!!!), ami már csak azért is meglepő, mert a németek ritka szar zenét csinálnak. Illetve az a ritka, ha jó zenét csinálnak. Mondjuk ez ugyanaz. Egyébként a srácok mai, főleg hip-hop, de részben más stílusú slágerdallamokat ültetnek át rockabillyre. És meg kell mondjam ezt nemcsak, hogy nagyszerűen teszik, hanem egyenesen zseniálisan. Repertoárjukból a teljesség igénye nélkül pár előadó: Rihanna (az életben nem gondoltam volna, hogy ez a név egyszer felkerül a blogomra), Plain White T's, The Pussycat Dolls, Katy Perry. Mellesleg megjegyezném, hogy én ezekről még csak nem is hallottam idáig, kivéve az elsőt... Biztos én vagyok túl "igénytelen". A srácok egyébként nagyon ügyelnek arra, hogy mindenben  visszahozzák a múlt század közepérre jellemző hangulatot. Megjelenésükben is adnak egy korrajozt. Nem hiányozhat a felhajtott szárú farmer, az ing, a belőtt jampifrizura és persze a BARKÓÓÓÓÓ! És valami hihetetlen jó zenét nyomnak! Hogy édesanyámat idézzem: "Ez tök retró. Ha fiatalabb lennék biztos, hogy hatalmasat tudnék táncolni rá." Én azt mondom nem kell ehhez fiatalabbnak lenni. És, hogy ne csak a szám járjon, jöjjön itt néhány a kedvenceim közül a Strike című albumról. A mihez tartás végett iderakom az eredetiket is, hogy lássátok miből készült.

     

És egy ráadás, amitől majd meghaltam a röhögéstől. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr921455828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Infection 2009.10.22. 07:58:16

Ha ez tetszik, halgass Boss Hosst, mert zseniálisak, úgyszintén. Szádörn rokk!!! :sátánvilla: :))))

www.youtube.com/watch?v=eFTfWTqQ0dM

www.youtube.com/watch?v=WndaZcykI10

satöbbi...

Anyjád
süti beállítások módosítása