Csingiling cselöndzs

2009.03.08. 17:11

Your Result

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ghille Dhu. You are more connected to the natural cycle of things than most, and thus feel a step apart sometimes. Still, you love the woods, the fields, the open air and a small breeze to blow about your wisps of hair. Everything is cyclical, and the winter will be followed by a new spring. Death is just another step in the natural cycle leading towards rebirth.

Hát a szöveg az illik rám, de a kép...hát igaz az is illhetne rám. :P Az biztos, ha ilyen nőm lenne le se szállítanám magamról. Az se lenne baj, ha a bőre ződ. (Méghogy én rásszistá!)

Ha kíváncsi vagy hogy Te milyen tündér lennél akkor próbáld ki Te is a Csingitesztet! (Amit Anyjánktó' loptam, most így utólagossan is köfönöm!)

Szerző: Garou

Szólj hozzá!

Címkék: etwas

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr15989570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása