Ez egy mókás finn csapat. Érdekességük, hogy csak full részegen játszanak és nem mellesleg bekerültek a 2010-es eurovíziós dalfesztiválra. És  ez a formáció ugyancsak nem mellesleg annyira szar, hogy hallani kell. Az Eläkeläiset egyébként azt jelenti, hogy Nyugdíjasok, a Humppa pedig  ilyen sramlihoz hasonlító mulatós cucc. És megemlíteném, hogy mindezt Moszkuito kolleganőtől tudom. Az ő blogját azért érdemes nézni, mert van egy pingvinje, amit folyton bele lehet lökdösni a hidegvízbe. Szóval különösen a szadista állatkínzóknak ajánlom. Nomeg a mazochista blogolvasóknak. És most jöjjön az eredeti nóta is, hogy legyen összehasonlítási alapunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr521418752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Moszkuito 2009.10.04. 21:18:38

Öööö.. ez most komolyan ennyire megtetszett? :D Asszem akkor majd elküldöm neked a finnek más hülyeségeit is.. legalább akkor nem fognak hiába linkelgetni :D Eläköön!
süti beállítások módosítása