Terminator 4 - Salvation

2008.10.17. 17:18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Van szöveg is. Meg előzetes. Kattintsék az tovább gomra vala.

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar kész lesz. Jövő tavasszal ismét reánk támadnak a masinériák. És végre nem egy töketlen makk-kütyü játsza az emberiség megmentőjét,  John Connort, hanem nem más, mint maga a megtestesült setét lovag, a betmen, azaz Christian Bale. Azt hiszem méltó utódja lesz végre a sajnos mára már hullára drogozott Edward Furlongnak, hiszen Mr. Bale legutóbbi néhány alakítása (Sötét lovag, Tökéletes trükk, A gépész) meggyőzhetett minket, hogy minőséget kapunk.

A történet a hírek szerint 2018-ban játszódik. "A Skynet a végső csapást tervezi az emberiség megmaradt tagjai ellen, felbukkan azonban egy idegen, Marcus Wright (Sam Worthington) aki elvesztette az emlékeit egy ütközetben, és nagy hatással van John Connorra..."

Az alábbi trailerben nagyon nyúlfarknyi, ámde mégis meggyőző képeket láthatunk arról, hogy ezt látni kell. Íme:

VÍÍÍÍJJJ TADIIII!!! MEGYÜNK, NÉZZÜK JÓÓÓL!!!

Szerző: Garou

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr83718946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása