Haggard koncert

2008.09.20. 01:42

Kaptam egy körlevelet Haggardéktól. Még augusztusban. De csak nemrég olvastam végig. Akkor jelent meg az új albumuk, a "TALES OF ITHIRIA". Sajnos még nem hallgattam meg. De ideje beszerezni. Novemberben meg ide is eszi őket végre megint a fene. Ideje volt már, végülis csak 3 éve várom őket vissza. Még 2005-ben (asszem akkor volt) játszottak a PECSÁ-ban, az 5. Gótik motyó feszten vagy mi a rosseben. Az is lemezbemutató volt, hisz a Galilleiről szóló albumuk akkoriban jelent meg, ha jól emlékszem.  De ,ami a koncertet illeti...hát öregem, ilyen állat bulin még nem voltam. Ráadásul a végén volt alkalmunk lespanolni Asisékkal. Tök közvetlenek voltak. A legszebb emlékem mégis Susanne-hoz kapcsolódik. Ő az egyik szoprán énekes csaj, aki mellesleg iszonyú jól néz ki (GRRRRRR), veszett durván mozog a színpadon (GRRRRRR a köbön), és fényképezésnél a nyakamba ugrott, szóval csak vigyorgok a képen, mint borz a répára. Tündéri aranyosak voltak, és nem semmi az a zene, amit nyomnak. Reméljük idén is hasonlóban lesz részünk.

De ami a lényeg:

Haggard koncert 2008.11.17.   HU-Budapest, A38

Ott a helyem, ki jön velem? :P

Update: A honlapjukon már Diesel van írva, nem az A38...az meg hol a rossebbe van...azt a hülye hajót még megtalálom, mert valahol csak a vízen lesz, nem? De ezt...

Ápdét a köbön: Jegyár, helyszín és egyéb mizéria itt!

Szerző: Garou

1 komment

Címkék: zene koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr23672360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adeptus · http://voxadepti.sfblogs.net 2008.09.24. 19:38:46

Én a Sonata Arctica / Vanishing Point / Pagan's Mind hármassal szemezek erőst. És tudom, hol van a Petőfi Csarnok. :)
süti beállítások módosítása