Lemaradva!

2008.09.02. 21:36

Nem is kicsit. Még magamhoz képest is nagyon. Pedig van egy csomó dolog, amit meg szeretnék ide írni, hogy az a...mennyi is...asszem hat ember, akit érdeklek tudjon valamit olvasni. De le vagyok maradva. Köszönhetően ennek a csodás vodás gennyfolyásnak, mert az istennek se akar rendesen működni. Most is otthonról írok.

A Hegyiember-projekt lassan véget ér és átvedlek Üvegjáróvá. Csak találjak egy rendesebb Csótány szellemet. Szóval irány a naaaaagy Budapest. És az új iskola. Akinek ez új, az ne rémüldözzön, amint  feltöltöm azokat az írásaimat, amit eddig nem sikerült mindent érteni fog.

Mindenesetre úgy veszem észre, hogy az ember gyermeke az ország bármelyik felsőoktatási intézményéhez tartozhat, mindig ugyanaz a káosz fogadja. Ha Neptun (már a római tengeristen) máig létezik, hamarosan nagyon ki fog akadni, és örülhetünk ha a Balaton nem lép ki a medréből, hogy agyonvágjon minden rendszergazdát. Én is megsértődnék, ha egy ekkora rakás szart neveznének el rólam. Legalább annyi pozitívum melléírható, hogy most be tudok lépni. De tantárgyat felvenni...na neeeem, azt már azért csak nem akarom elintézni ilyen hamar? Ugyeee? Van olyan tárgyam, ahova még kurzus sincs kiírva. De jó! Szóval holnap úgy fogok csinálni, mint a sirály. Neeem, nem fogok sikítva senki fejére csinálni, hanem repülök néhány kört a TO körül, majd fészket rakok az ajtaja előtt. Előre látó leszek és viszek 3 napi hidegélelmet. Aki járt egyetemre tudja miről ugatok. A többi meg ne akarja tudni. Örüljön, hogy nem éli át.

Ennek ellenére csupa pozitívum vagyok. Hiszen nincs...többé...Győr...

Szerző: Garou

1 komment

Címkék: suli

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr27645620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adeptus · http://voxadepti.sfblogs.net 2008.09.05. 10:53:25

Még annyit a Neptunról, hogy volt szerencsém (?) a tanulmányi osztály és a tanszékek felőli részével is dolgozni, na az is borzalmas. De a szegedi ETR sem volt éppen egy leányálom.
süti beállítások módosítása