Tesztoszteron-e!

2009.05.28. 09:27

Hátholiskezdjem. Háttal a mondatot elvileg nem illik. Édesegy nyolcadik fogadott ecsém, Tadam, egy férfi hormon nevű zenekarban játszik. És az állat nem is akárhogy. Namármost meghívásot kaptam, hogy nézzem meg őket, Sümegen, a mittoménhohíjják kávézó teraszán. Állat módon zenélnek méghozzá Alice in Chains-t, meg Nirvana-t, meg Pearl Jam-et, szóval tsupa tsupa gránödzsötöt. Jól tolják, na. És ami pláne tetszett, hogy abszolute nem venni észre, hogy ha saját számot nyomnak, mert ugyanolyan színvonalas, mint az ami nem sajátjuk. Vagy ugyanolyan szar...lehet, hogy csak sör függvénye. :P Na jó, nem, tényleg nagyon ügyesek. Jók vagytok! Na, elég a seggnyalásból.

De...hogy milyen seggtitán bunkófejű hullarabló emberek vannak...ugyanis az történt, hogy a kedves szomszéd, aki a kávézó mellett lakik és akinek előre lett szólva, hogy koncert lesz, és minden rendezve volt, hát az azért csak nem bírt magával. De nem ám csak úgy, hogy átszólt, hogy kussoljunk. Neeeeem. ÁTLOCSOLT SLAGGAL! ÉRTED!? Meg ránk hívta a rendőröket. Azoknak meg megmutatta a tulaj a rendezvényes papérokat, és minden rendben volt. A faszparaszt csak azt felejti el, hogy az ilyen zenét elektronikus cuccokon játszák...mák, hogy nem lett senkinek sem baja. Asszem megrázó élményben lett volna részük, utána meg a főköcsögnek, mert élve elástuk volna. Fejjel lefelé. Na, de ilyen nem történt. Viszont ezúton köszönjük Einsteinnek azt a koncert utáni jópár perces dobszólót, amihez NEM KELL ÁRAAAAAM! 

Testosterone. Itt a hómpédzsük.

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr621148350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása