Punisher - War Zone

2008.12.06. 18:27

A Megtorló az metál. Ez nem a gyerekeknek való képregények közé tartozik. Mondjuk, ha már itt tartunk, maga a képregény műfaja se kifejezetten nekik készül. Ahogy a rajzfilm sem feltétlenül az a műfaj. Na, de hagyjuk ezt most. Erről majd legközelebb.

Aki olvasott már Megtorló képregényt az tudja, hogy Frank Castle nem cicózik. Aki bűnös, az megdöglik. A lehető legocsmányabb módon. Nincs kegyelem. Helyette van vér. Több száz liter. És mire a rohadék szeme fennakad minimum 8 darabban várja a nylonzsákot. Na, ez az, ami nem igazán sikeredett eddig egyik Megtorló filmben sem. Egyszerűen nem lett eléggé brutális. Pedig akik erre kíváncsiak, azokat sem a  karakterek jellemfejlődése, sem a drámai cselekmény, sem pedig a romantikus szálak kurvára nem fognak meghatni. Engem legalább biztos nem. Az eddigi két alkotás, ami készült, nem lett túl fényes. Az egyik '89-ben, még Dolph Landgrennel. Elaludtam rajta. A  2004-es Thomas Jane félében volt pár poén, csak kevés volt a belezés. Mondjuk John Travolta kellően undorító volt, hozta azt az ocsmány formáját, amit tud, mint gonosztevő.  De amúgy...Ezért örülök az új filmnek (Punisher - War Zone), ami decembertól látható majd a moziban. Talán eztán másképp lesz.

Ugyan nem szeretem azt, mikor ugyanazon szerepet a következő részben más játszik, de Thomas Jane puhapöcs Megtorlója után azt hiszem valamivel minőségibb (értsd:brutállatiasvaddiszóbb) Frank Castle-t kaphatunk, nem mástól, mint a Róma című sorozatból ismertes Ray Stevenson-tól. Az előzetes alapján a képivilág kurva nyomasztó lesz, ahogy kell, és fröcsögni fog a vér rendesen. A Megtorló mostani főellensége, Jigsaw (Dominic West) is nagyon pofás (Érted! Pofás! :) )

És mindezt egy nő rendezte. Nem lehet teljesen normális, de ezzel már szimpatikus. Mindenesetre megnézzük. Aztán majd vagy leugatom vagy nem. De most jöjjön az előzetes:

Szerző: Garou

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr62808056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása