Predátor tréler

2008.10.09. 23:06

Na, mégis írok ide. Mert ez a baromságot...örülök, hogy sok pihentagyú, ráérő ember van, aki örömet szerez. Rég fulldokoltam már a röhögéstől ennyire. Először kaptok egy normális trélert, ti, akik nem ismeritek a filmtörténet eme klasszikusát, meg ti is akik igen, de csakazértis, így felfrissítés gyanánt. Aztán utána. Nesztek itt a predátor. Különösen ajánlom kegyes figyelmetekbe a szpesöl efekceket. Nagyon durván ott van. De tényleg. Nagyon keményen.

 

Szerző: Garou

4 komment

Címkék: humor hüjeee

A bejegyzés trackback címe:

https://garou.blog.hu/api/trackback/id/tr64706052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laja29 2008.10.10. 12:05:54

Nem kommentálom. Fekszem a röhögéstől. Ezek készek. :D:D:D:D:D:D:D:D

Uraniumbanyasz 2008.10.10. 20:06:54

próbáltátok egyszerre elindítani a kettőt és együtt nézni?
sajna nincs nagyon szinkronban csak a hőlátós rész a lentebbi inkább ilyen egész film 2 percben mint tréler
azért jó^^

Tadam · http://baromsagszarasig.freeblog.hu 2008.10.20. 20:44:19

Igen minőségi munka. Komoly hangsúlyt fordítanak a kartonpapír újrafelhasználására. Élethű előadást és átélést láthatunk. Nagyon helyes, hogy a niggernek leszakad a karja. A Predatort az ő verziójukban sokkal jobban megcsinálták, mert az eredeti filmben látszott, megtört rajta a fény, viszont az évek során annyit fejlődött a számítógépes technika, hogy a srácok megoldásában már egyáltalán nem látszott!!! Zseniális. Kicsit mondjuk idegesítő volt a kurva fülsértő és állandó fegyverropogás.
süti beállítások módosítása